Proiect realizat cu sprijinul unui grant din partea Islandei, Lichtenstein-ului și Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spațiului Economic European

Parteneri

Parteneri acad unibuc

Contact

Propunerile sau sugestiile dumneavoastra le puteti formula verbal la intalnirile cu reprezentantii nostri sau in scris la adresa noastra de contact.

Calea Victoriei 125, Sector 1, Cod postal 010071, Bucuresti, ROMANIA

Telefon: +40 21-212 8640

Fax: +40 21-211-6608

PROIECTE PENTRU CONSTRUCŢIA DE PARTENERIATE PUBLIC-PRIVATE IN MEDIUL RURAL

Ieri, 15 septembrie 2009, a fost lansata prima sesiune de cereri de proiecte pentru Masura 431 "Functionarea Grupurilor de Actiune Locala, dobandirea de competente si animarea teritoriului", Sub-masura 431.1. "Constructie de parteneriate public-private", din cadrul PNDR.

Apelul de proiecte are un buget alocat de 9.803.744 euro, fiecare proiect putand beneficia de maxim 49.000 euro fonduri nerambursabile.

Sub-masura 431.1 sprijina constructia de parteneriate public-private, elaborarea strategiilor de dezvoltare locala si pregatirea planului de dezvoltare locala in vederea participarii la selectie a Grupurilor de Actiune Locala.

Organismele care pot constitui parteneriate pot apartine:

  • sectorului public (adminstratie publica, locala sau judeteana, servicii publice);
  • sectorului privat (comercial, financiar, agricol, organizatii de intreprinzatori, societati de furnizare a serviciilor comunale );
  • societatii civile (organizatii non-profit, asociatii, fundatii, persoane fizice, grupuri de persoane neinregistrate oficial).

Termenul limita de depunere a proiectelor este 15 octombrie 2009.

Fisiere atasate acestui articol